Νέες Προκλήσεις

Νέες Διαδικασίες

Νέες Απαιτήσεις

Ο νέος ιός αποτελεί πλέον πραγματική απειλή. Με αυτό, ως δεδομένο, προχωρήσαμε και επεκτείναμε την παραγωγική μας δραστηριότητα

 

Drop Purify

Γέλη καθαρισμού χεριών για ήπια αντισηπτική δράση με Aloe Vera και ProVitamin B5.

Υγιεινός καθαρισμός χεριών χωρίς νερό και σαπούνι.

Συστατικά: 

Alcohol Denat., Aqua, Propylene Glycol, Peg-40
Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Panthenol, Aminomethyl Propanol, Parfum, CI 42051.

 

Drop Exterium

Το EXTERIUM είναι ένα υδατικό διάλυμα καθαρισμού βασισμένο στις ιδιότητες του χλωριούχου βενζαλκονίου, ένα άλατος  τεταρτοταγούς αμμωνίου. Χρησιμοποιείται για το πρώτο στάδιο καθαρισμού σε χώρους εκτροφής ή διαμονής ζώων καθώς και για τον καθαρισμό στη βιομηχανία επεξεργασίας και μεταποίησης τροφίμων. Δεν περιέχει άρωμα και χρωστικές.

 

Drop  Alcofect70

Το Alcofect70 είναι ένα διάλυμα καθαρισμού βασισμένο στις ιδιότητες των αλκοολών. Υγρό καθαρισμού για σκληρές υδρόφιλες επιφάνειες με βάση την ισοπροπυλική αλκοόλη και εμπλουτισμένο με διαλύτες για βαθύ καθαρισμό. Κατάλληλο για όλες τις σκληρές επιφάνειες όπως ανοξείδωτα, πλαστικό, πλακάκι, επιφάνειες κοπής κτλ.

Drop  Chlorofect05

Το Chlorofect05 είναι ένα διάλυμα καθαρισμού βασισμένο στις ιδιότητες του χλωρίου. Κατάλληλο για σκληρές υδρόφιλες επιφάνειες με βάση τις ιδιότητες του χλωρίου για βαθύ καθαρισμό. Ιδανικό για την περιοχή του WC και των λουτρών, κατάλληλο για όλες τις σκληρές επιφάνειες όπως  πλακάκι, πορσελάνη κτλ 

Drop  D One

Το D one είναι ένα υπερσυμπυκνωμένο υγρό γενικού καθαρισμού δαπέδων, τοίχων,PVC, πλακιδίων κ.τ.λ., με ουδέτερο Ph. Κατάλληλο για σκληρές υδρόφιλες επιφάνειες με βάση αλκοόλες και εμπλουτισμένο με διαλύτες και επιφανειοδραστικά συστατικά για βαθύ καθαρισμό και γρήγορο στέγνωμα.

Εξαιρετικά οικονομικό, χάριν της χαμηλής δοσολογίας

 

andreou-professional.com
professional & industrial detergents
36 Theofilou St. 
Ano Liosia - Athens - Greece
+30 2102475724    +302127006868
social media links
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
safe dose plug in
safety data sheets